DANMARKS BEDSTE 90’ER FEST BAND

Der er dømt fest når Danmarks bedste 90’er band fyrer op under dansegulvet med de største hits fra et gyldent årti! Glæd dig til ”Mr. Vain”, ”Macarena”, ”Backstreet’s Back”, ”No Limit”, ”Sandstorm” og mange flere – Alt sammen leveret med uhørt energi, power og vildskab!

Siden 2010 har SO90s turneret Danmark rundt med deres sprængfarlige show! Med over 200 koncerter på samvittigheden på prominente steder såsom Ringsted-, Vig- og Samsø Festival, Radio ABC Beachparty samt Train og mange flere, har bandet gang på gang, leveret en uforglemmelig fest, som kortvarigt har efterladt publikum et sted i 90’erne!

Så! Find dit bedste 90’er outfit frem fra skabet, tag dine venner i hånden og tryk den af sammen med et af Danmarks absolut bedste party bands til en uforglemmelig aften!